Barbecue

Wilt u een eigen barbecue of tuinfeest, maar u heeft niet de kennis of de zin om de hele avond zelf te barbecuen? Dan kan u rekenen op 't lekkerbekske!

Wij zorgen voor alles!

  • Wij nemen voor u onze eigen barbecues mee, plastic borden en bestek (bijna niet te onderscheiden van porselein!).
  • Uw apperitief en de bijbehorende hapjes, warm of koud
  • Het bakken van uw vlees
  • De heerlijkste koude schotels 

Een prijsaanvraag kan u telefonisch doen op het nummer 016 48 29 99.

De prijzen voor onderstaande producten zijn op aanvraag. U kan ons steeds contacteren voor een prijsopgave.

Rundsvlees: Eerste kwaliteit

  • Steak (natuur)
  • Rundsbrochette
  • Entrecôte
  • Gekruide steak
  • Gemarineerde steak
  • Côte à l'os (enkel op bestelling)
  • Hamburger 

Varkensvlees: 1ste kwaliteit

  • Gemarineerde mignonet
  • Gemarineerde kotelet
  • Gemarineerde ribben (voorgebakken)
  • Spare rib (±10cm , voorgebakken)
  • Gemarineerd spek
  • Spekspies
  • Varkenshaasje met gerookt spek
  • Varkensbrochette
  • Miniburger
  • pensenbrochette
  • shaslick 

Gevogelte

  • Kalkoenbrochette
  • Kipbrochette
  • Drumstick (voorgebakken)
  • Gemarineerde kipkotelet (voorgebakken)
  • Gemarineerde kipfilet
  • Kippeworst

Inlands lamsvlees

  • Gemarineerde lamskotelet
  •  Lamsfilet natuur
  •  Lamsfilet gemarineerd
  • Gemarineerde lamsbout

Worsten en pensen

  • Chipolata worst
  • Mergeuze worst (pikant)
  • Gekruide kippeworst
  • Kippegrillworst
  • BBQ worst (varkensvlees + kaas + hesp)
  • Witte pens
  • Luikse pens

Vis

  • Scampibrochette
  • papiotte met zalm

Groenteschotel

  • Gemende sla
  • Pasta
  • Barbequesalade
  • Komkommer
  • Tomaten
  • Aardappelsalade
  • Witte koolsalade
  • Geraspte wortel
  • aardappelen in de schil
  • aardappelen in de schil opgevuld met lookboter
  • griekse salade

Tips voor uw saladebar

  • Aardappel in de schil:
    Gestoomd in aluminiumfolie
  • Gevulde aardappel in de schil:
    Opgevuld met lookboter in aluminiumfolie
  • Barbequesalade:
    boontjes, tomaat en gebakken krielaardappeltjes
  • Pastasalade:
    pasta, hesp, tomaat in yoghurtdressing
  • Griekse salade:
    salade van tomaat, komkommer, olijven, fetakaas in een vinaigrette

Enkel op bestelling!

Tips voor de barbeque

  • Plaats uw barbecuetoestel op een stabiele ondergrond en in de juiste windrichting.
    Zo vermijdt u dat de rook in het gezicht van uw gasten waait
  • Ontsteek het vuur zeker 45 minuten op voorhand. Gebruik nooit spiritus of benzine!
  • Aanmaakblokjes zijn de beste oplossing.
  • Begin pas te roosteren als de vlammen weg zijn en de houtskool roodgloeiend is.
    Als er tijdens het roosteren toch vlammen ontstaan, leg dan het vlees op een aluminiumfolie of een bakschoteltje. Laat de vlammen nooit met het vlees in contact komen.
  • Dep het vlees voor u het op de rooster legt.
  • Prik niet in het vlees.
    Het vlees Zo blijf zo lekker sappig. Voeg pas na het roosteren peper en zout toe.
  • Bewaar het vlees, de groenten en de sausjes altijd op een koele plaats.
  • Plaats tijdens het barbecuen altijd een emmer water of zand in de buurt.
    Dit voor uw veiligheid!
  • Hou spelende kinderen weg van het vuur!
  • Openingsuren

    Dinsdag
    gesloten
    Woensdag
    08:00 - 18:30
    Donderdag
    08:00 - 18:30
    Vrijdag
    08:00 - 18:30
    Zaterdag
    08:00 - 17:00
    Zondag
    08:00 - 12:00
    Maandag
    gesloten