Vrolijk Kerstmis En een Gelukkig Nieuwjaar
Aperitiefhapjes
- Een lepeltje met gandaham en een bolletje meloen
- Een glaasje met zalmmousse met fijne afwerking
- Een glaasje van grijze garnaaltjes met tomaatjes
- Zokouskis met videe
- Zakouskis met kaas en ham
- Zakouskis met een vismousse en garnaaltjes
- Mini pizza
- Mini worstenbroodjes
- Kippenboutjes
Voorgerechten
- Soepen
- Tomaat met of zonder balletjes
- Aspergeroomsoep
- Kervelsoep
- Tongrolletjes met fijne groentjes
- Langoustine in coctailsaus op een bedje van sla met
- Citroen en een eitje
- Verse kaaskroketten
- Verse garnaalkroketten
- Onze wildpatè’s kan u ook serveren als voorgerecht
- Carpatio van rundsvlees U kunt eventueel U
- borden binnen brengen zodat wij het vlees
- schikken en U nog juist moet afwerken
- Een mouse van zalm
Hoofdgerechten
Uiteraard kan U bij ons terecht voor vers vlees
- Rundsvlees
- Kippenvlees
- Varkensvlees
- Lamsvlees
- Kalfsvlees
- De traditionele opgevulde kalkoen
- Met truffel , cognac en pistachnootjes
- Met kriekjes en amaretto
- Deze vulling is ook mogelijk in een uitgebeende Braadkip of met kalkoenfilet voor kleinere groepen
De bereiding voor de opgevulde kalkoenen
- Oven voorverwarmen op 250 graden , de kalkoen in de oven zetten op dat moment de oven op 130 Graden zetten en ongeveer gedurende 3 uur a 3 uur en half laten opstaan en voldoende overscheppen met het bakvocht
Wild
Voor wild kan U ook bij ons terecht wij vragen wel deze minstens een week op voorhand te bestellen
- Hertenfilet
- Hertenragout
- Fazantenfilet
- Everzwijnfilet
- Parelhoen
- Parelhoenfilet
- Eendeborstfilet
- Hazerugfilet per 2 filet
Deze kan U ook reeds klaargemaakt verkrijgen zodat het gewoon op te warmen is. Bereiding voor op te warmen oven goed voorverwarmen
Op 160 graden U vlees in een vuurvaste schotel met een deksel of aluminiumfolie afdekken een kommetje water in de over plaatsen oven op dat moment op 130
graden zetten en ongeveer een 15 a 20 minuten laten garen.
Niet elke oven is hetzelfde dus even nakijhen indien het niet voldoende warm is nog een beetje in de oven laten.
Fondue :
- Rundsvlees , varkensvlees , kippenvlees
- Een worstje met gerookt spek en balletjes
Gourmet
- Rundsvlees , varkensvlees , kippenvlees ,
- Mini slavink , mini brochetjes
- Mini cordon bleu
- U kan deze aanvullen met lamsvlees mits een supplement
Onze overheerlijke koude schotel
- Rosbief , gebakken gebraad , asperge met ham
- Een roosje van salami , opgevuld eitje ,tomaat met grijze garnaaltjes ,meloen met ganda , patè
- Perzik met tonijn , kippenboutjes of kippenfilet
Deze schotel kan U verrijken met
- Gekookte zalm
- Gerookte zalm
- Gerookte zalm met fijne kruiden
Mits een supplement
Andere lekkernijen
- Kaasschotel
- Als hoogfdschotel 220 gr p.p.
- Als dessertschotel 170 gr p.p.
Onze huisgemaakte sauzen
- Champignonnensaus
- Bosschampignonnensaus
- Jagersaus
- Peperroomsaus
- Strogannofsaus
- Fine champagnesaus
Eveneens te verkrijgen als garnituur
- Aardappelkrokketten
- Aardappelkrokketten met veensbesjes
- Aardappelkrokketten met witte truffel
- Huisgemaakte aardappelpuree
- Gemarineerde krielaardappeltjes
Groentenschotel
-
Aardappelsalade mayonaise
-
Gebakken krielaardappeltjes
-
Huisgemaakte pastasalade
-
Appeltjes met veenbessensaus
-
Peertjes met veenbessensaus
-
Boontjes met spek
-
Rode bietsalade
-
Witte kooksalade
-
Griekse herdersalade
U bent altijd welkom om tijdig U bestelling te plaatsen voor de feestdagen of eventueel telefonisch
Openingsuren
Woe- don-vrij open van 8 u tot 18 u 30
Zaterdag open van 8 uur tot 17 uur
Zondag afhalen van bestellingen van 10u tot 11 u
Maandag en dinsdag gesloten
’t lekkerbekske
Dorpstraat 80
3060 bertem 016 48 29 99
Wij wensen u fijne feesten
Lieven ,Nathalie , celien , steff en co